Vi tilbyder

Mød os på Dyrelykkegaard

Vi tilbyder at du kan besøge os her på gården, og hilse på dyrene og opleve dem og os på tæt hold. Dette kan være en fordel forud for et forløb, for at få en fornemmelse af om kemien er den rette og for at drøfte mulige forløb.

Dyreassisteret Terapi

På Dyrelykkegaard tilbydes dyreassisteret terapi for børn og unge. Dyreassisteret terapi er et terapeutiske forløb, hvor dyrene inddrages som en central del af et terapeutisk forløb. 

Angstbehandling

Rikke tilbyder angstbehandling for børn og unge, og benytter sig bl.a. af Cool Kids materialet - også det særlig tilrettelagte Cool Kids materiale for børn med Autismespektrumsforstyrrelse. Derudover har vi på Dyrelykkegaard gode muligheder for at arbejde med specifikke angstproblematikker ift. forskellige dyrearter, som fx. angst for hunde, heste, bier eller andet.

Hestetid for børn og unge

Hestetid er for børn og unge, der har et ønske at lære om heste og opleve glæden ved samværet med dette store og sensitive dyr i et lille og trygt miljø.

STU

Vi har på Dyrelykkegaard mange forskellige læringsområder, som egner sig til at være en del af et STU-forløb, og vi samarbejder derfor både med kommuner og private STU-udbydere. Vores målgruppe er primært unge med udfordringer i større sociale sammenhænge og som kan behov for et solisttilbud med interesseområder indenfor natur, dyr, selvforsyning og håndværk.

Børn og Dyr

Børn kan have stor glæde af dyr, når både dyr og børn trives i relationen. 

Vi tilbyder rådgivning og undervisning for børn og deres familier ift. at skabe en god hverdag og et godt samarbejde med deres dyr.